Web Design & Development

De termen webdesign en webdevelopment worden regelmatig door elkaar gebruikt, en dat is wat ons betreft prima. Designers kijken naar hoe de website eruit ziet en hoe de gebruiker het zo makkelijk mogelijk kan gebruiken. Developers zorgen ervoor dat achter de schermen alles ‘werkt’ zoals gepland. By MyEgo doen we beide. Wij bouwen websites, webwinkels en websolutions gebaseerd op deze drie pijlers: Functionaliteit, gebruiksgemak en uitstraling.

Webdesign en Webdevelopment zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Daarnaast is er nog een cruciaal element dat nooit mag ontbreken, en dat is online marketing. En hiermee bedoelen we niet het optimaliseren van de website voor zoekmachines zoals Google en/of het zogenaamde ‘backlink building’. Dat werkte allemaal snel en goed enkele jaren geleden, en is helaas nog steeds een verkoopargument van veel website bouwers. Helaas vallen de resultaten voor veel ondernemers tegen en wegen de kosten meestal niet op tegen de baten.

Moet u dit dan niet meer doen? Jawel, maar online marketing gaat verder dan alleen deze twee zaken. Belangrijker is het om naar het grote plaatje te kijken. Dit plaatje bestaat uit wat uw doelgroep zoekt, waar ze dit graag doen en hoe ze op zoek zijn naar uw product of dienst. Maar ook uit wat de missie en visie van uw onderneming is, welke doelen u als ondernemer wenst te bereiken en de positionering van uw merk en uw onderneming. Dat gaat veel verder dan wat ‘backlinks’ naar uw website regelen. Door te kijken naar het grote geheel wegen kosten vaak ineens wél op tegen de baten, boekt u sneller resultaat en krijgt u meer en meer tevreden klanten.

Bij het bouwen van websites, webwinkels en websolutions houdt MyEgo daarom altijd rekening met het grote plaatje. Deze aanpak is voor sommige ondernemers soms even wennen, maar bespaart u en ons uiteindelijk tijd, waardoor wij onze prijzen laag kunnen houden en toch een gelijkwaardige of vaak een betere oplossing kunnen bieden dan u op voorhand had verwacht!

 

Haal Meer Uit Uw Marketing

Benieuwd naar wat MyEgo voor uw onderneming kan betekenen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op zodat wij kunnen kijken hoe wij het maximale uit uw marketing kunnen halen.